Wood Surround

890.000 Ft

Ez a gyönyörű fa kiegészítő elem teljesen körülöleli a Softubot elegáns környezetet nyújtva ezzel medencénknek. A fa típusa és felületkezelése lehetővé teszi azt hogy bármilyen időjárási körülménynek ellenálljon, és nemcsak szép, hanem hasznos felületet is nyújtson a medence szélén való leülésnek, törölközők, italok elhelyezésének. Választható Vörös Meranti fából a hosszantartó stabil megjelenésért vagy opcióként Western Vörös Cédrusból, amelyet nem felületkezelünk, hanem hagyjuk, hogy idővel ezüstös színűre érjen, és a fa saját természetes olaja legyen a felület védőrétege.

(minden szekciója 35cm mély, ami összességében 70cm-rel növeli meg a medence átmérőjét)

Boca Raton

790.000 Ft

Ez a rattan Sorrund lépcső tökéletes kiegészítő a Softub Legend 220 és a Resort 300+ számára.

A praktikus szekrények időjárásbiztos tárolást tesznek lehetővé, míg a nyitott polcok ideálisak dekoratív tárgyakhoz, például virágokhoz vagy lámpásokhoz. A rattan kiegészítő szakaszai mindkét modellnél kb. 45 cm mélyek, ami összességében 90 cm-rel növeli a medence átmérőjét

Chill Lounge

1.390.000 Ft

Ezzel a kiegészítővel a Softub a terasz vagy a kert középpontjává válik. Rengeteg tárhely, ülőhely és beszállás tökéletesen integrálódott a Chill Loungeba.

Newport Stepper

319.000 Ft

A Newport Rattanstepper a rattan termékcsalád kiegészítője, és a Legend és Resort modellek számára elérhető. A kétlépcsős kialakítás megkönnyíti a Softubba  való bejutását, mindemellett pedig tárterületet kínál az oldalon és a tárolórekeszekben.

Privacy Preference Center